Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Lars Trouw, 24 jaar en woonachtig in Hellevoetsluis. Op dit moment ben ik aan het afstuderen aan de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam. 

Bij Fendorse ga ik mij voornamelijk bezig houden met ondersteunende- & campagne activiteiten. Door middel van online tools en om marketing op de effectiefste manier in te zetten ga ik opzoek naar potentiële klanten.

Ik ben leergierig, flexibel, gedreven en sociaal en dat past bij Fendorse. Ook door mijn commerciële ervaring op zowel online als offline gebied hoop ik dat deze match tot een succes gaat uitbloeien. 

Mocht alles dalijk weer normaal er aan toe gaan zonder maatregelen dan ben ik altijd in voor gezelligheid. Ik ben dan vaak te vinden op de voetbal, spelend op een laag niveau met mijn vrienden. Ik hou er ook van om even te gaan hardlopen maar daarna kan een biertje geen kwaad! Leuk om met je kennis te maken en ik kijk uit naar een leerzame en leuke tijd!